Maskindiskmedel, Topmatic Clean

ECOLAB

Allround-Maskindiskmedel som är särskilt effektiv på te/kaffefläckar och stärkelsebeläggningar. Medlet är fritt från NTA, EDTA, fosfat och klor och som tack för det har det berikats med en Svanen-märkning. Den unika uppsättningen ingredienser garanterar ett glänsande resultat som inte kräver omdisk vilket sparar både tid, pengar och värnar om miljön.

  • Flytande maskindiskmedel
  • Specialist på te/kaffefläckar och stärkelsebeläggningar
  • Svanen-märkt

Utförlig bruksanvisning med användningsområden, dosering och hantering medföljer förpackningen. Kontakta din Ecolab-representant för ytterligare expertis och hjälp med installation av ECOLABS doseringssystem/dispensrar. Behöver ni hjälp med kontakten till en kunnig säljare? Hör av er så leder vi er rätt!

Produktspecifikation

LeverantörECOLAB AB
VarumärkeECOLAB
Försäljningsenhet1x12kg
Vårt Art. Nr.51722
Lev. Art. Nr.9054900
Antal st per krt1 st
Antal krt per pall40 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från ECOLAB

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se