Tierra Colombia, hela bönor

Lavazza

Hela bönor från den omåttligt populära Tierra-serien från Lavazza för café, restaurang och andra kaffedrickande verksamheter. Denna blandning av Arabica sorter härstammar från Colombia. Smaklökarna bör känna toner av tropiska frukter, limeskal och jasmine. Detta kaffe har högsta kvalitet och är också ett resultat av det hållbarhetsarbete som Lavazza bedriver runt om i världen i samarbete med Rainforest Alliance. Ett kaffe perfekt för din kaffeservering på caféet, restaurangen och hotellet.

  • Espresso, hela bönor
  • Arabica
  • Bönor från Colombia

Produktspecifikation

LeverantörLavazza Nordic AB
VarumärkeLavazza
Försäljningsenhet6x1kg
Vårt Art. Nr.61080
Lev. Art. Nr.1016
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall66 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Lavazza

Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se