Tonfisk i olja

Pedros

Tonfisk-bitar i olja från Pedros. Dessa tonfisk-bitar är från den såkallade Skipjack-sorten vilket är en av de mest populära sorterna. Pedros ligger under Matkompaniet och levererar alltid ett sortiment av högsta kvalitet för storkök. De handfiléade tonfisk-bitarna är oerhört goda att ha i sallader, pastasåser eller varför inte på pizzan. Det går också utmärkt att äta dem direkt ur burk. Tillskillnad från tonfisk-bitar i vatten så innehåller dessa lite mer smak. Avrunnen vikt är 112g.

  • Tonfisk-bitar i olja från Pedros
  • Handfiléade
  • Goda i sallader, pastasåser eller pizzan
  • Avrunnen vikt är 112g
Säljes i 48-pack där varje burk väger 160 gram. Speciellt anpassat för storkök såsom restaurang och café. 

Produktspecifikation

LeverantörMatkompaniet AB
VarumärkePedros
Försäljningsenhet48x160g
Vårt Art. Nr.60085
Lev. Art. Nr.10450
Antal st per krt48 st
Antal krt per pall63 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Pedros

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se