Rengöringsmedel, WC-rent

Bio Gen Active

WC-Rent är ett effektivt WC- och sanitetsrengöringsmedel som är skonsam för människa, material och miljö. Produkten innehåller Bio Gen Active®, ett 100 % naturligt hälso- och miljöoptimerat ämne baserat på vassle. Miljömärkt med Svanen.

Användningsområden

Bio Gen Active® WC-Rent används för rengöring av WC och sanitetsporslin. Passar mot beläggningar som kalk, fett, smuts, rost, svartmögel, hud- och tvålavlagringar och sanitetsmissfärgningar.

Hälsa & Miljö

Bio Gen Active® bidrar med skydd för hud och material samt ökar rengöringskraften och den biologiska nedbrytningen efter användning. Hälso- och miljöprofilen för Bio Gen Active® WC-Rent är utmärkt. Undvik kontakt med ögonen.

Produktspecifikation

VarumärkeBio Gen Active
Försäljningsenhet1x500ml
Vårt Art. Nr.50609
Lev. Art. Nr.42046
Antal st per krt8 st
Antal krt per pall80 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Bio Gen Active

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se