Bikarbonat

Santa Maria

Bikaronat 1100 gram för bakning i storköksförpackning för bageri, konditori, restaurang från Santa Maria. Bikarbonat används främst i kakor där brun färg önskas. På grund av att bikarbonat passar enbart i smet med syrlig tillsats då det ger en gul/brun missfärgning i t.ex. vanlig sockerkaka.

Bikarbonat 101229 är förpackad i nya Taste pack, en ny Pure pack från Santa Maria som är tillverkad av förnybara råvaror och är FSC-certifierad. Den miljöoptimerade förpackningen ersätter plastburken. Ersätter artikelnummer 6208.

  • Bikarbonat 1100 gram för restaurang och storkök
  • FSC-certifierad och miljöoptimerad förpackning
  • Används i morotskaka och mjuk pepparkaka

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet1x1100g
Vårt Art. Nr.52061
Lev. Art. Nr.101229
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall100 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-15
kundservice@outofhome.se