Jäst

Santa Maria

Torrjäst-påsar i storpack från Santa Maria för bageri, cafe, restaurang eller butik. Den torkade jästen är särskilt bra i matbrödsdegar då jästcellerna arbetar med näringen i mjölet (dvs. sockret från stärkelsen) men gillar inte lika mycket mjöl med tillsatt socker. När man blandar ner torrjäst i mjöl ska man helst låta det dra i ungefär 10 minuter innan man häller på med fingervarm degvätska (ca 37 grader) och andra ingredienser. Det man gjort det är degen klar att börja bearbetas. En sådan här förpackning med torrjäst (12g) motsvarar en liten kub med färsk jäst (50g).

  • Torrjäst småförpackningar i stor transportkartong
  • 50 st 2-pack á 12 g per förpackning (totalt 100 st 12 grams påsar)
  • Torrjäst, emulgeringsmedel (E491)

Produktspecifikation

LeverantörSANTA MARIA AB
VarumärkeSanta Maria
Försäljningsenhet100x12g
Vårt Art. Nr.121859
Lev. Art. Nr.3953
Antal st per krt100 st
Antal krt per pall162 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Santa Maria

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12 (temporärt endast öppet telefonkundtjänst förmiddag)
kundservice@outofhome.se