Passion syrup

Monin

Passionsfrukten är ungefär lika stor som ett ägg och har ett ömtåligt gult skal. Inuti finns ett mjukt fruktigt kött med starka smaker. Ursprunget är Brasilien, Paraguay och norra Argentina. Namnet passionsfrukt kommer från att dess klättrande släkte av Passion blommor, som ofta kallas Purple Granadilla i Sydafrika.

Både kärnor och frukt används i sallader och puddingar. Passionsfrukt är också särskilt populär i drinkar. För en riktigt tropisk smak, tillsätter du Monin Passion Fruit syrup i cocktail-drinkar, läsk, lemonader och frukt-punsch eller smoothies.

Hållbarhet 3 månader i öppnad förpackning. 
En flaska innehåller 0,7 liter.

Färg

Molnigt gul

Smakbeskrivning

Exotisk fruktig arom, söt och syrlig smak vilket ger en äkta känsla av passionsfrukt.

Användningsområden

Läsk, lemonad, cocktail-drinkar, frukt-punsch, smoothies. och kall chokladdryck. Med en söt och syrlig smak passar Passionsfrukt-syrup extra bra för att förstärka andra exotiska smaker, som exempelvis Mango. En annan god idé är att göra iste tillsammans med citron-skivor.

Ingredienser

Socker, vatten, koncentrerad passionsfrukt- och annan fruktjuice, färgämne: E161b, arom, emulgeringsmedel: gummi arabicum, E445. Fruktjuice totalt: minst 29%, varav 10% passionsfruktjuice.

Produktspecifikation

LeverantörBarkonsult AB
VarumärkeMonin
Försäljningsenhet1x70cl
Vårt Art. Nr.122703
Lev. Art. Nr.M21
Antal st per krt6 st
Antal krt per pall0 st

För återkommande och större köp kan vi erbjuda mängdrabatt. Kontakta oss med detta formulär för att anmäla ditt intresse.

Fler produkter från Monin

Andra som köpt har även handlat

Visa alla
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Du hittar svaret på några av de vanligaste frågorna och kontaktmöjligheter till oss via knappen här nedanför.