Gainomax säkrar kundens återhämtning

Gainomax säkrar kundens återhämtning

På gym runt om i landet skymtar man på många håll den populära och mjölkbaserade träningsdrycken på hyllan. Gainomax är ett enormt starkt varumärke i samband med träning och erbjuder proteinbarer och kalla drycker för uppladdning och återhämtning i världsklass.

Vi ser en tydlig trend i Sverige om att man värnar om kropp och knopp i större utsträckning än tidigare. Aldrig har efterfrågan varit större kring produkter som förtärs i samband med träning eller återhämtning. Det säljs proteinbarer som aldrig förr, och on-the-go alternativ på gym, eller försäljning av bars i butik och kiosk, står för stora delar av marknaden. Utöver detta är funktionsdrycker en ny produktkategori som samtliga verksamheter inom hälsa och träning förväntas erbjuda till kund.

3 produkter från Gainomax du inte får missa

  1. Gainomax Recovery är en funktionsdryck som innehåller mjölkprotein vilket är bra för den som vill bygga muskler och behöver återhämtning.
  2. Gainomax Vitamin Drink är en sockerfri och kolsyrad funktionsdryck full av vitaminer och BCAA som ger fokus och en extra vitaminboost.
  3. Gainomax Energy Protein Bars innehåller inget socker och är perfekt för den som vill hålla ner sitt kolhydratintag.

Gainomax för café, gym, butik & kiosk

Sportdryck, funktionsdryck eller energidryck? Kärt barn har många namn. Gainomax mjölkbaserade drycker, Gainomax Recovery, är till för den som vill få ut maximalt av sin träning. Ingenting tar nämligen så mycket energi som att bygga nya muskler. Kroppen behöver byggmaterial för att kunna arbeta och med Gainomax får kroppen i sig det den behöver - proteiner och kolhydrater. När det gäller Gainomax för gym, café och butik, går det att välja mellan smaker av jordgubb, choklad, banan, toffee eller utsökt vanilj. Tänk er själva när färska jordgubbar ramlar ner i mjölken? Helt klart oemotståndligt!

De törstsläckande vitamin-dryckerna från Gainomax har friska smaker av kaktus & lime eller ingefära & mango. Dessa kommer i en snygg 33 cl-burk och är fullproppade med vitaminer och BCAA för största möjliga fokus. BCAA är ett ämne som är till för den kund som söker en aktiv livsstil. Innan träning, arbetspasset eller dylikt är därför detta ett strålande alternativ att erbjuda törstiga kunder på besök.

Sist men inte minst har vi Gainomax bars i sortimentet. Dessa bars som tar landet med storm år efter år. Gainomax Protein Bars har ett mjukt överdrag och är fyllda med protein för en riktig energiboost. Välj bland smaker av söta hallon till Fudge Sea Salt.

Gainomax c/o Norrmejerier

Gainomax är ett varumärke under Norrmejerier, vilka förser sina produkter med mjölk av finaste kvalitet från våra vänner i norr. Med norrländska mjölkbönder i ryggen, kommer Gainomax-produkter från öppna och vackra norrländska landskap när de är som bäst. För er som är nyfikna, utforska det nya sortimentet för café, gym, butik och kiosk här.

Jacob Hillestad AndreassonVD

Relaterade produkter

Fler nyheter

5 snabba med Arla
9 nov 2018

5 snabba med Arla

Arla har sedan 1915 förgyllt Sverige med mejerivaror av högsta kvalitet. År 2018 anses Arla vara världens största producent av ekologiska mejerivaror. Med en fantastisk resa i bagaget och många liter mjölk senare, har de äntligen hittat hem. Nu finns bland annat mellanmjölk, normalsaltat Bregott och fyllig vispgrädde på hyllan hos outofhome.se.

Det hela startade över en middagArla är ett kooperativ som ägs av mjölkbönder från sju länder. Sju länder (!?) tänker ni - jajamen det stämmer gott. Det koncept som startade över en middag mellan några kloka mjölkbönder år 1915 i Stockholm, erbjuder idag mjölk för miljontals människor runt om i Europa. Den briljanta idén var att tillsammans vara starkare mot handeln och på så sätt säkerställa bra priser, god mjölk och schyssta villkor för såväl bonde som konsument.

Mer än 100 år senare vilar Arla tryggt på samma grund, men med ett gäng grann-bönder från Danmark, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Luxemburg vid dess sida. Mjölk från Arla för svenska konsumenter och verksamheter kommer däremot såklart från Arlas svenska mjölkbönder.

Läs mer
Dricker du också ditt kaffe med havredryck?
15 nov 2018

Dricker du också ditt kaffe med havredryck?

Det är inte bara Mumintrollen från vår kära granne i öst som tar världen med storm. Kaslink är ett innovativt företag med rötterna i Finland, och som med sitt varumärke Aito, producerar växtbaserade produkter i världsklass, med ofantligt populära havre som bas. Vare sig du letar efter en havredryck som skummar sig perfekt i gästens caffè latte eller havregrädde för lunchens pastasås, har Kaslink det som behövs.

Numera är det avgörande att kunna erbjuda ett alternativ till mjölk och andra mejeribaserade varor för både café, restaurang och storkök. Havreprodukter är idag ett självklart för många och efterfrågan är enorm. Nu finns både Kaslinks populära havredryck framtagen för kaffebarer och caféer, samt havregrädde för matlagning och bakning, på lager hos outofhome.se.

Kaslink är ett finskt familjeföretag som startade år 2002 med visionen om att producera hållbar och nordisk supermat. Supermat? Vad är det tro? Havre är nämligen fullproppat med fibrer och har kommit att kallas "nordic superfood" världen över.

Läs mer
Släck världens törst med Norr Company
21 nov 2018

Släck världens törst med Norr Company

Vill ni som verksamhet erbjuda kalla drycker av rang till era kunder, samtidigt som ni är med och släcker världens törst? Norr Company erbjuder funktionsdrycker som i samarbete med väletablerade FN-organet UNICEF och Cola Life, donerar en enhet vätskeersättning för varje såld flaska Norr. Det har aldrig varit enklare för caféer, gym, butiker och kiosker att göra skillnad. På riktigt.

Målet var solklart från början. En högkvalitativ dryck skulle tas fram med friska smaker, men som gör skillnad för de människor runt om i världen som har det värst. Drycken skulle inte innehålla onödigt innehåll, ha låg sockerhalt och tillföra såväl kund och samhälle nytta. Resultatet blev en funktionsdryck som innehåller en exakt rätt kombination sammansatta mineraler och salter, vilka säkerställer koppens vätskebalans. I samband med stress, värme eller träning är det mycket lätt hänt att få vätskebrist och det är av största vikt att balansera detta för kroppens räkning.

Norr Company erbjuder funktionsdryck som lämpar sig utmärkt för hyllan hos café, gym, butik och kiosker. Välj mellan uppfriskande smaker av citron och ingefära, exotisk grapefrukt och ananas, somrig fläder, favoriten på kontoret - svarta vinbär eller med smak av solmogna och friska äpplen. En klassisk win-win situation kan man helt enkelt kalla det.

Läs mer
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se