Nu lanserar vi bröd och bakverk!

Nu lanserar vi bröd och bakverk!

Hur klingar det med nybakade frallor, bakverk, surdegsbröd, limpor eller kanske lussekatter med saffran nu i juletider? En lång rad olika bröd- och bageriprodukter från Lantmännen Unibake landade precis på lagret, och vi är glada över att presentera stora nyheter i sortimentet. Lantmännen Unibake är ett startskott för en helt ny huvudkategori på outofhome.se, med Bröd, Bakverk & Dessert av alla möjliga slag i bagaget. Häng med bakom kulisserna!

Nybakat fikabröd för café, restaurang, hotell & butik

Det är oundvikligt att missa det svenska folkets kärlek till fika. Lantmännen Unibake har stenkoll på fika och erbjuder en stor mängd av olika populära fikabröd för alla tänkbara tillfällen. Med verksamhet i ett 20-tal länder och 25 000 svenska lantbrukare som stolta ägare, kan inte mycket gå snett. Från jord till bord, med en stor nypa erfarenhet, passion och engagemang. Lantmännen Unibake besitter en mycket hög kompetens och är berömda för deras bakverk av högsta kvalitet.

Det marknadsledande varumärket Bonjour, är namnet bakom bake off-konceptet hos Lantmännen Unibake. Helt plötsligt kunde verksamheter runt om i landet erbjuda purfärskt bröd på beställning. Konceptet kom till Sverige redan år 1985 från USA och har sedan dess tagit större och större marknadsandelar för café, restaurang, hotell och butik. 30 år i branschen och godare muffins, bullar, kakor och andra bageriartiklar än någonsin.

Psst. Idag vann Bonjour första pris och andra pris i GP's kanelbulle-test!

Bakelser och fikabröd för cafe

Brownie & Morotskaka skurna i små bitar.

Bröd för alla tillfällen

Bonjour erbjuder dessutom ett brett sortiment av olika slags matbröd. Kanske behöver ditt hotell eller café frallor till frukostserveringen? Eller är restaurangen ute efter ett gott surdegsbröd för exklusiv servering som tilltugg innan maten? Urvalet är stort och sortimentet kommer utvecklas i rask takt efter efterfrågan och säsong. Välj bland bröd bakade med surdeg, vetemjöl och rågmjöl och stora som små till sin storlek.

Efter 30 år i branschen och fantastiska limpor, portionsbröd, baguetter, italienska delikatessbrödet Ciabatta med flera andra brödtyper senare, är vi redo att förgylla din verksamhet med nybakat från Lantmännen Unibake. Hela sortimentet med bröd kan ni upptäcka här.

"Det är ett stort steg vi tar med Lantmännnen Unibake som ny leverantör, eftersom vi öppnar upp för en helt ny huvudkategori", berättar Jacob Hilllestad, VD på outofhome.se. "För våra kundgrupper, så som caféer, restauranger, hotell och andra matglada verksamheter, är en bageriavdelning ett mycket passande komplement. På kontoret doftar det nu allt oftare nybakat...", avslutar Jacob.

Ciabatta för cafe och restaurang

Soft Ciabatta från Bonjour redo att serveras.

Ingen korv utan Korvbrödsbagarn

Som att inte hälften kunde vara nog, är även klassiska Korvbrödsbagarn medlem i Lantmännen-familjen. Med originalen sedan 1957, kan vi nu erbjuda våra kunder spröda och klassiska korv- och hamburgerbröd med rikstäckande leverans. Samtliga produkter från Korvbrödsbagarn är helt fria från mjölk, ägg, nötter och soja, vilka därför kan erbjudas till många tänkbara gäster. Hamburgerbröden finns i en rad utformningar och storlekar för att möta olika önskemål. Välj bland klassiska storleken med sesamfrön eller släta bröd om det föredras.

Fyll bröden med klassiska tillbehör eller inspireras från mängder av recept från Lantmännen Unibake och Korvbrödsbagarn.

Korvbröd för restaurang och storkök

Klassiska korvbröd från Korvbrödsbagarn.

Bagerisortimentet växer så det knakar

Ett stabilt startsortiment har tagits fram tillsammans med kompisarna på Lantmännen Unibake, och finns nu att klicka hem på outofhome.se. Om det finns andra produkter ni bara inte kan vänta med att smaka på eller servera era kunder, tveka inte på att meddela oss på kundservice@outofhome.se, med era önskemål.

Jacob Hillestad AndreassonVD

Relaterade produkter

Fler nyheter

5 snabba med Arla
9 nov 2018

5 snabba med Arla

Arla har sedan 1915 förgyllt Sverige med mejerivaror av högsta kvalitet. År 2018 anses Arla vara världens största producent av ekologiska mejerivaror. Med en fantastisk resa i bagaget och många liter mjölk senare, har de äntligen hittat hem. Nu finns bland annat mellanmjölk, normalsaltat Bregott och fyllig vispgrädde på hyllan hos outofhome.se.

Det hela startade över en middagArla är ett kooperativ som ägs av mjölkbönder från sju länder. Sju länder (!?) tänker ni - jajamen det stämmer gott. Det koncept som startade över en middag mellan några kloka mjölkbönder år 1915 i Stockholm, erbjuder idag mjölk för miljontals människor runt om i Europa. Den briljanta idén var att tillsammans vara starkare mot handeln och på så sätt säkerställa bra priser, god mjölk och schyssta villkor för såväl bonde som konsument.

Mer än 100 år senare vilar Arla tryggt på samma grund, men med ett gäng grann-bönder från Danmark, Storbritannien, Tyskland, Belgien, Nederländerna och Luxemburg vid dess sida. Mjölk från Arla för svenska konsumenter och verksamheter kommer däremot såklart från Arlas svenska mjölkbönder.

Läs mer
Släck världens törst med Norr Company
21 nov 2018

Släck världens törst med Norr Company

Vill ni som verksamhet erbjuda kalla drycker av rang till era kunder, samtidigt som ni är med och släcker världens törst? Norr Company erbjuder funktionsdrycker som i samarbete med väletablerade FN-organet UNICEF och Cola Life, donerar en enhet vätskeersättning för varje såld flaska Norr. Det har aldrig varit enklare för caféer, gym, butiker och kiosker att göra skillnad. På riktigt.

Målet var solklart från början. En högkvalitativ dryck skulle tas fram med friska smaker, men som gör skillnad för de människor runt om i världen som har det värst. Drycken skulle inte innehålla onödigt innehåll, ha låg sockerhalt och tillföra såväl kund och samhälle nytta. Resultatet blev en funktionsdryck som innehåller en exakt rätt kombination sammansatta mineraler och salter, vilka säkerställer koppens vätskebalans. I samband med stress, värme eller träning är det mycket lätt hänt att få vätskebrist och det är av största vikt att balansera detta för kroppens räkning.

Norr Company erbjuder funktionsdryck som lämpar sig utmärkt för hyllan hos café, gym, butik och kiosker. Välj mellan uppfriskande smaker av citron och ingefära, exotisk grapefrukt och ananas, somrig fläder, favoriten på kontoret - svarta vinbär eller med smak av solmogna och friska äpplen. En klassisk win-win situation kan man helt enkelt kalla det.

Läs mer
Gainomax säkrar kundens återhämtning
26 nov 2018

Gainomax säkrar kundens återhämtning

På gym runt om i landet skymtar man på många håll den populära och mjölkbaserade träningsdrycken på hyllan. Gainomax är ett enormt starkt varumärke i samband med träning och erbjuder proteinbarer och kalla drycker för uppladdning och återhämtning i världsklass.

Vi ser en tydlig trend i Sverige om att man värnar om kropp och knopp i större utsträckning än tidigare. Aldrig har efterfrågan varit större kring produkter som förtärs i samband med träning eller återhämtning. Det säljs proteinbarer som aldrig förr, och on-the-go alternativ på gym, eller försäljning av bars i butik och kiosk, står för stora delar av marknaden. Utöver detta är funktionsdrycker en ny produktkategori som samtliga verksamheter inom hälsa och träning förväntas erbjuda till kund.

3 produkter från Gainomax du inte får missa Gainomax Recovery är en funktionsdryck som innehåller mjölkprotein vilket är bra för den som vill bygga muskler och behöver återhämtning.Gainomax Vitamin Drink är en sockerfri och kolsyrad funktionsdryck full av vitaminer och BCAA som ger fokus och en extra vitaminboost. Gainomax Energy Protein Bars innehåller inget socker och är perfekt för den som vill hålla ner sitt kolhydratintag. Gainomax för café, gym, butik & kiosk Sportdryck, funktionsdryck eller energidryck? Kärt barn har många namn. Gainomax mjölkbaserade drycker, Gainomax Recovery, är till för den som vill få ut maximalt av sin träning. Ingenting tar nämligen så mycket energi som att bygga nya muskler. Kroppen behöver byggmaterial för att kunna arbeta och med Gainomax får kroppen i sig det den behöver - proteiner och kolhydrater. När det gäller Gainomax för gym, café och butik, går det att välja mellan smaker av jordgubb, choklad, banan, toffee eller utsökt vanilj. Tänk er själva när färska jordgubbar ramlar ner i mjölken? Helt klart oemotståndligt!

Läs mer
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se