Professionella & unika mejeriprodukter sedan 1970

Professionella & unika mejeriprodukter sedan 1970

Är det några som förstår storkökens behov kring professionella mejeriprodukter så är det Debic. De arbetar kontinuerligt med nya innovationer för att förse livsmedelsproffsen med produkter som effektivt låter dem skapa bakverk, måltider och desserter. Outofhome.se är glada över att kunna introducera Debics högkvalitativa mejeriprodukter i sortimentet.

"Flera kunder har hört av sig och efterfrågat Debic under åren och det skall därför bli särskilt kul att komma igång. Ett par storkök är redo att beställa från dag 1 vilket så klart gör det hela mycket enklare för oss vid lanseringen då vi kan köpa in större volymer." säger Jacob Hillestad, VD outofhome.se.

Mejeriprodukter för restaurang, café, hotell och bageri

Att jobba i storkök kan vara hektiskt, det vet Debic och det är därför de sedan 1970 har skapat värde åt bagare, kockar och cateringföretagare. De arbetar nära användarna av produkterna för att förstå vilka utvecklingsmöjligheter som finns. Genom att vara en partner till riktiga livsmedelsproffs genererar Debic produkter som verkligen underlättar det dagliga arbetet, vad sägs om en chokladmousse som redan är preparerad i spritspåse?

Friesland Campina är ett av världens största mejeri-cooperativ och har kontroll över hela kedjan, från grässtrået som kossan äter tills produkten landar på tallriken. Råvarorna som används i produkterna är ansvarsfullt producerade enligt Friesland Campina kvalitetsprogram "Foqus". Varumärket Debic är speciellt framtaget för professionella kockar och bagare. Debics stora mål är att producera och leverera säkra produkter med unika egenskaper.

Nu kan du som kock, bagare eller F&B manager handla exempelvis smör som är särskilt utvecklat för bakning av wienerbröd och croissanter, krämiga milkshakes till brunchserveringen samt spraygrädde till servering av bakverk och desserter här på outofhome.se.

Svårslagen effektivitet

Föreställ dig, en gäst tittar i menyn och ett finurligt leende sprider sig över ansiktet. Vad tittar kunden på? Jo, dessertmenyn. Extra glad blir man kanske som gäst om det finns Mousse au chocolat, klassikern Crème Brulée, Panna Cotta eller den italienska favoriten Tiramisu. Tack vare Debics dessertbaser kan du som arbetar i storkök överträffa dina gästers förväntningar och smidigt servera de klassiska dessert-baserna. Samtidigt sparar du tid och förbättrar marginalerna.

Vill du dessutom sätta din egna personliga prägel på desserten, går detta alldeles utmärkt då du kan smaksätta dessertbaserna med exempelvis fruktpuré. Med Debics dessertbaser är det enkelt att tillaga dessert för stora sällskap på hotell, konferens eller restaurang: Förpreppa desserten i förväg och ha den i tallriksstället tills det är dags att servera, svårslagen effektivitet.

Jacob Hillestad AndreassonVD

Relaterade produkter

Fler nyheter

Klimatkompensera som företag
19 jun 2019

Klimatkompensera som företag

För ungefär tre år sedan började vi klimatkompensera alla våra transporter. För tre år sedan var vi ett annat företag, vi har fyrdubblat vår omsättning sedan dess och därmed även våra leveranser men klimatkompensationen är någonting vi är stolta över och håller fast vid. Här är nyheten vi skrev för två år sedan när vi berättade om vår satsning kring 100% klimatkompenserad transport. Vi vill med det här inlägget berätta om några av de lärdommar vi fått från satsningen för dig som går i tankarna om att klimatkompensera.

Vad innebär det att klimatkompensera?Väldigt förenklat så innebär det att du betalar en summa pengar för att minska utsläpp av växthusgaser någon annanstans. Rent konkret kanske det innebär att du subventionerar en modern och effektiv spis för en familj i Darfur. Familjen har sedan tidigare en traditionell ugn som tänds med kol och ved. Varje utbytt spis besparar 4 ton CO2 i utsläpp varje år. Du kan läsa mer och stödja ett sådant projekt här: goldstandard.org/projects/darfur-low-s...

Vad kostar det att klimatkompensera?En person i Sverige släpper ut ungefär 4,5 ton CO2 per år enligt The World Bank (2014). Att klimatkompensera 1 ton CO2 kostar 100-160 SEK beroende på vilket projekt du väljer att stötta på goldstandard.org. Att klimatkompensera för ett år av en privatpersons utsläpp kan alltså kosta så lite som 450 SEK. Det är dessutom en klimatkompensation med certifieringen Gold Standard. Med över 1400 olika projekt i över 80 länder samt säkerställt av tredje part är det en av de bästa sätten för att verkligen göra skillnad.

Läs mer
Nu lanserar vi bröd och bakverk!
27 nov 2018

Nu lanserar vi bröd och bakverk!

Hur klingar det med nybakade frallor, bakverk, surdegsbröd, limpor eller kanske lussekatter med saffran nu i juletider? En lång rad olika bröd- och bageriprodukter från Lantmännen Unibake landade precis på lagret, och vi är glada över att presentera stora nyheter i sortimentet. Lantmännen Unibake är ett startskott för en helt ny huvudkategori på outofhome.se, med Bröd, Bakverk & Dessert av alla möjliga slag i bagaget. Häng med bakom kulisserna!

Nybakat fikabröd för café, restaurang, hotell & butik Det är oundvikligt att missa det svenska folkets kärlek till fika. Lantmännen Unibake har stenkoll på fika och erbjuder en stor mängd av olika populära fikabröd för alla tänkbara tillfällen. Med verksamhet i ett 20-tal länder och 25 000 svenska lantbrukare som stolta ägare, kan inte mycket gå snett. Från jord till bord, med en stor nypa erfarenhet, passion och engagemang. Lantmännen Unibake besitter en mycket hög kompetens och är berömda för deras bakverk av högsta kvalitet.

Det marknadsledande varumärket Bonjour, är namnet bakom bake off-konceptet hos Lantmännen Unibake. Helt plötsligt kunde verksamheter runt om i landet erbjuda purfärskt bröd på beställning. Konceptet kom till Sverige redan år 1985 från USA och har sedan dess tagit större och större marknadsandelar för café, restaurang, hotell och butik. 30 år i branschen och godare muffins, bullar, kakor och andra bageriartiklar än någonsin.

Läs mer
Nu kan du både ha och äta kakan
26 feb 2019

Nu kan du både ha och äta kakan

Gille kakor – inte att förknippa med ett Gille, dvs. ett medeltida brödraskap vars medlemmar gav skydd till varandra – är ett svenskt företag grundat på 60-talet. Varumärket Gille tillverkades av Kafé Gillet och snart blev de goda Gillekakorna så populära att man fick öppna en fabrik i närheten för att förse resten av Sverige. Den vita lådan med havreflan känns igen oavsett vart i landet man befinner sig. Idag är Gille en av världens största kaktillverkare och bakar omkring 1,5 miljarder kakor varje år.

Vad är ett fikarep utan Gillekakor? Gille kakor är starkt förknippat med det svenska fikat. En kaffe och en kaka på caféet sitter i ryggmärgen hos svenskarna och Gillekakorna stoltserar med många av de klassiska kakorna man förväntar sig vid ett gött kafferep. Gille har två stora bagerier i Örkelljunga och Åsljunga i Skåne och de över 200 medarbetarna bakar med både mjöl och kärlek. "När jag fick möjlighet att besöka bageriet i Örkelljunga fick jag smaka en helt nybakad och varm Gilleboll och det var som ni kan tänka er rätt gött" berättar Jacob Hillestad, VD outofhome.se. "Det skall bli otroligt roligt att få lansera det fina sortimentet av kakor och bakelser till våra många café-kunder runt om i Sverige".

Småkakor till café och konditori Bondkakor, Chokladdrömmar, Chokladkakor, Drottningkakor, Chokladflarn, Havreflarn, Pepparkakor, Finskorpor, Gillebollar och Hallonkransar. Detta är bara några av kakorna och godsakerna ett café eller ett konditori kan hitta i sortimentet från Gille. En av bästsäljarna är så klart det klassiska Havreflarnet - en tunn och krispig liten kaka med runt och söt smak. En given plats på fikabordet.

Läs mer
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se