Sås med välgörenhet som grund

Sås med välgörenhet som grund

Kavli Foodservice erbjuder välkända produkter som hjälper restauranger, caféer och andra professionella kök att blomstra. Utbudet består av ett flertal kända varumärken såsom Kavli, Eriks®, Johnny's, Druvan med flera. I sortimentet finns exempelvis högkvalitativa såser, dressingar, och sist men inte minst - Sveriges mest älskade senap. Kavlikoncernen och outofhome.se är glada över att presentera ett nytt sortiment av utvalda produkter som många kunder väntat ivrigt på.

Sås och dressing för restaurang, café, hotell och storkök

Eriks® såser är utvecklade av stjärnkocken Erik Lallerstedt och består av högkvalitativa såser och dressingar för såväl kött, fisk, fågel och vegetariska rätter. Många restauranger, caféer och storkök har svårt att hinna med det hantverk som krävs bakom riktigt välgjorda såser och dressingar, men nu finns en chans till avlastning. Erik Lallerstedt har tagit fram färsk sås och dressing av finaste kvalitet, gjorda på äkta hantverksmässiga grunder, som hjälper din verksamhet att spara tid med belåtna kunder på köpet. I sortimentet finner vi exempelvis klassisk Bearnaisesås, krämig Hollandaisesås eller varför inte en oemotståndlig Caesardressing till lunchserveringen?

Erik's såser och dressingar kan dessutom utgöra baser i andra såser och röror såsom skagenröra och kycklingröra. Endast fantasin sätter helt enkelt stopp! Såserna och dressingarna är tillagade på schyssta råvaror och är till den större delen gjorda för hand.

5 anledningar att välja Erik Lallerstedts sås och dressing för café, restaurang och storkök:

1. Såserna och dressingarna har en jämn och hög kvalité genom hela produktionen

2. Förenklar inköp av ingredienser eftersom produkterna redan är tillagade

3. Reducerar ett arbetsmoment som leder till mer tid för andra tillagningsmoment

4. Färre moment säkrar kvaliteten när personalen har hög belastning, så som vid lunch- eller middagsservering

5. Inga oväntade överraskningar. Med Eriks® sås och dressingar kan man som verksamhet hålla samma smak och kvalitet vid exempelvis personalbyten.

Johnny's sägs erbjuda Sveriges mest älskade senap

Föredrar du stark eller söt senap? Johnny's är ännu ett varumärke under Kavlis vingar, vilka erbjuder senap precis som du vill ha den. Johnny's producerar klassiska tillbehör till korv, kebab, falafel och hamburgare såsom senap, ketchup och dressing av olika slag.

I sortimentet finner du den klassiska sötstarka senapen som sedan länge är en storslagen favorit bland korvkiosker, lunchrestauranger och foodtrucks. Senapen har en krämig konsistens med en slät struktur och det råder en perfekt harmoni mellan syrlighet och sötma. Originalet å andra sidan, är något mindre söt och stark. Johnny's Original senap är ett måste på föreningens korvgrillning eller till de varma mackorna på caféet.

Den oemotståndliga hamburgerdressingen från Johnny's är ett säkert val för gatukök, restauranger, föreningar och caféer. Valen är många och det finns även en fyllig ketchup i sortimentet som passar lika bra till gourmetservering som på korven till lunch.

Vinäger och smaksättning för café, restaurang och storkök från Druvan

Druvan är ett stort varumärke inom foodservice och levererar allt ifrån vinäger, oljor och såser av olika slag. I startsortimentet finns klassisk äppelcidervinäger som ger syra till vilken matlagning som helst, skånsk senap i storförpackning, smaksättande Ajvar och en ljuvlig hovmästarsås.

Kavli Foodservice för ett hållbart samhälle

Kavli bygger på idén om att man tillsammans kan göra skillnad och därför har Kavli valt en ägarform där överskottet går till välgörande ändamål. Kavlifonden ger därför stora delar av Kavlis vinst till forskning och humanitära projekt i Sverige och runt om i hela världen. Således finns det inga privata vinstintressen i Kavli och som kund gör man därför en god gärning vid köp av något gott från Kavli och dess olika varumärken. Fantastiskt tycker vi på outofhome.se!

Ett startsortiment från Kavli finns nu att klicka hem på outofhome.se. Om det finns andra produkter som ni bara inte kan vänta med att smaka på, tveka inte på att höra av er till oss på kundservice@outofhome.se.

Relaterade produkter

Fler nyheter

Nu kan du både ha och äta kakan
26 feb 2019

Nu kan du både ha och äta kakan

Gille kakor – inte att förknippa med ett Gille, dvs. ett medeltida brödraskap vars medlemmar gav skydd till varandra – är ett svenskt företag grundat på 60-talet. Varumärket Gille tillverkades av Kafé Gillet och snart blev de goda Gillekakorna så populära att man fick öppna en fabrik i närheten för att förse resten av Sverige. Den vita lådan med havreflan känns igen oavsett vart i landet man befinner sig. Idag är Gille en av världens största kaktillverkare och bakar omkring 1,5 miljarder kakor varje år.

Vad är ett fikarep utan Gillekakor? Gille kakor är starkt förknippat med det svenska fikat. En kaffe och en kaka på caféet sitter i ryggmärgen hos svenskarna och Gillekakorna stoltserar med många av de klassiska kakorna man förväntar sig vid ett gött kafferep. Gille har två stora bagerier i Örkelljunga och Åsljunga i Skåne och de över 200 medarbetarna bakar med både mjöl och kärlek. "När jag fick möjlighet att besöka bageriet i Örkelljunga fick jag smaka en helt nybakad och varm Gilleboll och det var som ni kan tänka er rätt gött" berättar Jacob Hillestad, VD outofhome.se. "Det skall bli otroligt roligt att få lansera det fina sortimentet av kakor och bakelser till våra många café-kunder runt om i Sverige".

Småkakor till café och konditori Bondkakor, Chokladdrömmar, Chokladkakor, Drottningkakor, Chokladflarn, Havreflarn, Pepparkakor, Finskorpor, Gillebollar och Hallonkransar. Detta är bara några av kakorna och godsakerna ett café eller ett konditori kan hitta i sortimentet från Gille. En av bästsäljarna är så klart det klassiska Havreflarnet - en tunn och krispig liten kaka med runt och söt smak. En given plats på fikabordet.

Läs mer
Frysta grönsaker, frukter och bär från Magnihill
1 mar 2019

Frysta grönsaker, frukter och bär från Magnihill

Familjeföretaget Magnihill, beläget en bit utanför Helsinborg (där vårt lager ligger) levererar idag en volym på ca 14 000 ton frysta grönsaker och bär varav hälften är ekologiska. Varumärket är i dag mycket väl känt som en producent av hög kvalitet med fokus på ekologiskt och hållbart.

För ett par månader sedan åkte jag för att besöka fabriken där produktionen sker. Det var en varm sommardag och förmodligen var de gröna fälten och vägen in till Magnihill något av det vackraste jag sett söder om Göteborg. Margareta på Magnihill tog emot mig i ett stort herrgårdshus precis vid fabriken och det är otroligt kul att nu kunna lansera ett stort sortiment av frysta bär, frukter, grönsaker och rotfrukter från Magnihill till våra café och restaurangkunder.

Det började redan på 50-taletLennart Pehrsson tog över gården Magnihill för den ansenliga summan 142 500 riksdaler. Större delen var ett lån från banken och detta var så klart en enorm risk och investering från Lennarts sida. Den första potatisskörden bärgades 1959 och Magnihill blev verklighet. Namnet Magnihill kommer från 40-talet då häradsdommaren i byn, Hjalmar Andersson var på väg att besöka sin vän Hjalmar Nilsson. När han körde förbi den lilla kulle som gården ligger på tänkte han på engelskans "hill" och samtidigt kom han att tänka på att Hjalmar Nilssons far hette Magnus och då blev det helt enkelt Magnihill.

Läs mer
Professionella & unika mejeriprodukter sedan 1970
26 mar 2019

Professionella & unika mejeriprodukter sedan 1970

Är det några som förstår storkökens behov kring professionella mejeriprodukter så är det Debic. De arbetar kontinuerligt med nya innovationer för att förse livsmedelsproffsen med produkter som effektivt låter dem skapa bakverk, måltider och desserter. Outofhome.se är glada över att kunna introducera Debics högkvalitativa mejeriprodukter i sortimentet.

"Flera kunder har hört av sig och efterfrågat Debic under åren och det skall därför bli särskilt kul att komma igång. Ett par storkök är redo att beställa från dag 1 vilket så klart gör det hela mycket enklare för oss vid lanseringen då vi kan köpa in större volymer." säger Jacob Hillestad, VD outofhome.se.

Mejeriprodukter för restaurang, café, hotell och bageriAtt jobba i storkök kan vara hektiskt, det vet Debic och det är därför de sedan 1970 har skapat värde åt bagare, kockar och cateringföretagare. De arbetar nära användarna av produkterna för att förstå vilka utvecklingsmöjligheter som finns. Genom att vara en partner till riktiga livsmedelsproffs genererar Debic produkter som verkligen underlättar det dagliga arbetet, vad sägs om en chokladmousse som redan är preparerad i spritspåse?

Läs mer
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se