Gästinlägg

100% frukt från Smiling och Ghana
Gästinlägg 27 feb 2019

100% frukt från Smiling och Ghana

Här kommer ett gäst-inlägg från våra vänner på Smiling. Deras fruktbollar (100% frukt, inga dadlar och inga spår av nötter) direkt ifrån Ghana finns nu hos oss på Out of Home. Texten är skriven av Smilings medgrundare och VD Oscar som var på plats i Ghana under sommaren 2018 när första produktionen skedde – trevlig läsning!

Vi pratar ofta här på Smilingkontoret om att vi ska göra saker som är Wow! Fruktbollarna anser jag är ett av de största wow:en (kanske det största faktiskt) i produktväg som vi gjort på den fem år långa Smilingresan. Våra nya nötfria fruktbollar packas i Ghana och skapar därmed, förutom många nya jobb i odlings- och förädlingsleden, nu även jobb genom att produkten faktiskt är packad och klar när den lämnar hamnen i huvudstaden Accra.

Det kanske inte låter så märkvärdigt att en produkt konsumentförpackas i odlingslandet. Men när jag var på plats nere i Ghana för några veckor sedan ryktades det om att det är första gången någonsin som ett färdigförädlat och konsumentförpackat livsmedel lämnar landet för export! Ett historiskt ögonblick och att det står Smiling på påsen. Kittlande!

Läs mer
Köp- och leveransvillkor

Beställningar före lunch skickas samma dag och levereras normalt dagen efter, om du befinner dig mellan Ystad och Uppsala. Leveranser av frysta varor tar just nu ytterligare ca 1 dag extra. Vi tar väl hand om dina personuppgifter och tar din personliga integritet på största allvar.

Läs våra användarvillkor
Läs vår sekretesspolicy

Kundservice

Läs gärna svaret på våra vanliga frågor. Skulle du inte hitta det du söker är du varmt välkommen att kontakta oss via mail, telefon eller chat.

031-700 83 82
Helgfria vardagar: 9-12, 13-16
kundservice@outofhome.se